DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / Januar '17

Velkommen til vores nyeste medlemmer: Anton Grønholm, Dani Alexander Sanjoto Pedersen, Nikolaj Vinten, Kristoffer Søndergaard Jakobsen, Niklas Holmgreen, Mads Emil Heitmann, Simon Bekker, Katrine Klith Andersen, David West Rasmussen, Jakob Wredstrøm og:
Rasmus Vestervig

Rasmus Vestervig og Andreas Højgaard Rasmussen.

Rasmus VestervigRasmus Vestervig
Lige fra barnsben har Rasmus Vestervig spillet musik. Først var det klassisk klaver, så stortromme i det lokale brass band og trommer på friskolen for til sidst at ende på guitaren i diverse bands som Groove Punch, Magnetophonband , Suburbia Surreal og Hess Is More.
I dag producerer han musik til dansegulvet under 99 Blows og skriver sange til sit eget solo-projekt Sleep Talking.

 
Andreas Højgaard Rasmussen Andreas Højgaard Rasmussen
...som også går under kunstnernavnet ”Hydrate”, er en dansk sangskriver og producer, født og opvokset i Aalborg. Andreas har altid haft en drøm om en karriere inden for musikkens rammer. Han begyndte allerede at producere musik i en alder af 12 år, og tanken om en musikkarriere har altid ligget nr. 1 på ”hitlisten”.
Andreas har i en årrække været under vingerne hos Daniel Durn & Sebastian Owens fra Cynosure Music, hvilket i oktober 2016 kulminerede i, at han officielt signede til teamet efter at have afsluttet gymnasiet i sommeren 2016. Nu er Andreas’ fokus 110 % på musikken og han knokler for at dygtiggøre sig bl.a. ved co-writes med sangskrivere fra ind- og udland.
Andreas har en baggrund som pianist og kan komponere og producere musik inden for en bred vifte af musikgenrer. 2017 står for skud – “stay hydrated” !

David West David West
David West er 23 år, sanger og sangskriver og producerer til husbehov. Han har hjerte for det pinlige, for tabuerne og det ærlige. Stræber altid efter den gode popsang, som også er sælgbar. Alt kan ske med en guitar - eller en instrumental.
David blev for nylig signet som sangskriver på GL Music, hvor en bunke sange ligger og ulmer og ser ud til at blive cuttet. Nogle gange kommer det på 3 minutter - andre gange lidt længere.
David skriver rap, reggae, funk, børnesange og er frisk på det meste. Co-writing rocks!
 
 
Velkommen til alle nye medlemmer af DPA!