DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / oktober 2015

Velkommen til de nye ansigter i DPA: Mattias Kolstrup, Nabiha, Kristian Leth, Alex Vargas, Naja Rosa Koppel, Isam Bachiri, Anders Holm Mortensen og Andrea Lonardo.


Mød her: Andrea Lonardo Andrea Lonardo

Andrea Lonardo (aka Andrea Martini), er en prominent figur på den danske elektroniske musikscene. Han er oprindeligt fra Genova i den italienske riviera og flyttede til København i 2004. Han har mere end 10 års erfaring som pladeselskabsdirektør, A&R, producer, sangskriver, DJ og eventarrangør. Andreas pladeselskab, Emotive Sounds, fik sit første gennembrud, da Tiesto licenserede en udgivelse til sit multi platin-sælgende album 'In Search Of Sunrise'. Efterfølgende er Emotive Sounds blevet et af de førende brands på scenen med et katalog på flere hundrede udgivelser fra danske og internationale kunstnere.
Andrea er en dedikeret producer, som konstant skubber til grænserne. Hans remix af Asles 'Why People Dance' i 2010 solgte mere end 5000 eksemplarer og blev inkluderet i den officielle 'Sensation' CD samling og i Cr2’s 'Clubbing Bible'. Udgivelsen var et af sæsonens mest spillede numre på Ibiza, hvilket også cementerede Andreas position som producer på den danske og internationale musikscene. Hans musik er siden da udgivet på nogle af verdens bedste underground labels og har rangeret i den prestigiøse Beatport top 10 chart adskillige gange, hvilket har åbnet dørerne for internationale DJ bookings.
Desuden har Andrea et månedlig radioprogram og podcast, der bliver spillet på et stadigt voksende antal radiostationer rundt om i verden og holder club nights, hvor han inviterer DJ's i verdensklasse til at spille sammen med ham.

Velkommen til alle DPA's nye medlemmer!