DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / November '15

I november har vi i DPA fået flere nye medlemmer - velkommen til: Ulla Rasmussen, Johan Kolstrup, Ketil Duckert, Nanna Katrine Larsen, Lasse Braunkilde, Bjarne List Nissen, Christian Sekjær, Kuku Agami, Szhirly, Rasmus Korsby, Anton Twile Nielsen, Jens Espersen, Claus Rydskov og:
Fabian Mazur

Michael Parsberg Blicher, Michelle Birkballe, Fabian Mazur, Tobias Ingemann, Peter Viskinde, Theis Andersen og Carl-Erik Riestra Rasmussen.

Mød nogle af de nye medlemmer her:

Fabian Mazur Fabian Mazur
Fabian Mazur er efterhånden en central figur på den danske elektroniske musikscene. Den 25-årige musikproducer, rapper & DJ fra København har været tæt på musikken siden barnsben, hvor han turnerede med sin mor, Marilyn Mazur. Hans gennembrud på internationalt plan blev for alvor slået fast i 2013 med remixet af den amerikanske rapper “YG”, som streamede flere millioner gange. Siden da har Fabian opbygget en solid fanbase på diverse medier, spillet adskillige jobs rundt i verden, samt opnået platincertifikat for hans produktioner. Fabian blev i April 2015 signet til Copenhagen Records, hvor han udgav hans debut EP 'Trap Superstar'. Fabians musik florerer primært i undergrunden og på digitale platforme som Soundcloud og YouTube, og på nuværende tidspunkt arbejdes der på en ny EP i et spændingsfelt mellem lyden af undergrunden og den kommercielle verden.

Tobias Ingemann Tobias Ingemann
Tobias Ingemann er en ung sanger og sangskriver fra Roskilde. Igennem de seneste tre år har han lavet to EP’er og i august 2015 udgav han i eget navn debutalbummet 'Another Love'. Den tidlige sangskrivning tog sit udgangspunkt i folk-traditionerne, men drivkraften i sangskrivningen og produktionerne er fundet i en søgen efter kontinuerlig fornyelse og udvidelse af den personlige, musikalske horisont. Efter debutalbummet blev den faste live-konstellation derfor udvidet med synthesizers og musikkens fremførelse i live-sammenhæng blev gentænkt. Tobias Ingemann arbejder for at etablere sig på den danske musikscene og 2016 vil igen byde på ny musik fra hans side.

Nanna Cathrine Nanna Cathrine
Nanna Cathrine er sangerinde og sangskriver, og bevæger sig i et folket lydbilleder indenfor den klassiske singer-songwriter stil.
I april udgav hun sin debut EP 'In the Air', som fik ros med på vejen af flere anmeldere, og til foråret udkommer EP nummer to. Med sig på scenen har hun sin guitar, og oftest også sit band bestående af bl.a. orgel, slide guitar og kor, som er med til at lede tankerne hen på lyden af Nashville. Blandet med en nordisk, fin, stærk og unik vokal, skaber hun sin helt egen lyd, og et frisk pust den danske singer-songwriter scene.
 
Johan Kolstrup Johan Kolstrup
..går under kunstnernavnet Johann og er en blandt de mange musikere fra den lille jyske by Skive. Johann var tidligere en del af duoen Cat Caught Lark og heavy/electro/pop trioen SMALL. Johann har optrådt overalt i verden fra NYC til Moskva, CMJ, SXSW, Spot og mange flere. Han har to studiealbums i ryggen. Soloprojektet Johann er pt. i fokus og senest udgav han albummet 'Ruffled Feathers'.
 

Velkommen til alle DPA's nye medlemmer!