DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / marts '15

DPA har fået en række nye medlemmer - mød nogle af dem her: Sisse Marie, Line Bøgh, Greta Louise Schenk og Jesper Thorup.
Greta Louise Schenk
Sisse Marie Sisse Marie
Sangerinde, producer og sangskriver. Sisse Marie vandt i 2001 den første udgave af MGP med sangen 'Du Har Brug For Mig', hvilket førte til et album af samme navn på Universal. Samme år modtog hun en Danish Music Award for MGP-albummet. Sisse Marie har siden modtaget flere guldplader bl.a. for singlen 'Every Time', som hun skrev over en produktion af DJ Morten Breum. Singlen gik ind som nummer 1 på den officielle danske hitliste og den tilhørende musikvideo var på selve sin udgivelsesdato den 8. mest sete musikvideo på verdensplan på YouTube.
Sisse Marie har skrevet og udgivet flere store clubhits bl.a. singlerne 'Dirty Hands' og 'Kill for Your Love' i samarbejde med Nexus Music. Hun har i flere år fokuseret på det udenlandske marked og er bl.a. blevet spillet meget på brasiliansk MTV og har udgivet musik i samarbejde med udenlandske artister som fx den hollandske stjernerapper Yes-R. Hendes single 'Paralyzed' blev efter udgivelse udvalgt til at være en del af verdens største computerspil 'The Sims'. 
Sisse Marie har ligeledes optrådt over hele verden på bl.a. The Playboy Mansion (LA), Supperclub (LA), Nokia Theatre Times Square (NY), Opera (ATL) og hun har spillet 3 omfattende tours i Kina. 
I 2013 indspillede Sisse Marie dobbelt-EP'en 'The Black Cat EP'. Værket bestod af 2 sider, som var delt op i en elektronisk og en alternativ versionering af 5 sange, som hun selv skrev og vokalproducerede. Efter denne udgivelse fik flere internationale pladeselskaber øjnene op for Sisse Marie, og hun skrev derefter amerikansk pladekontrakt og arbejder nu på sin første US-udgivelse. Sisse Marie bor til dagligt i Atlanta (GA), hvor hun arbejder med producere og sangskrivere som Donald Sales (Akon) Alicia Renee Williams (Rihanna, Ariana Grande) og Polow Da Don (Nicki Minaj, Usher, Chris Brown). 

Line Bøgh Line Bøgh

Sangerinde, tekstforfatter og sangskriver. Line har to udgivelser bag sig; EP'en 'Det er os som er farverne over byen' fra 2013 og albummet 'Something else and something else and something else again' fra 2015. Sangene er blevet spillet på dansk radio, og nummeret 'Det er os som er farverne over byen' blev i 2014 brugt i den danske version af X-faktor.
Line brænder for den gode tekst; hendes lyrik er ofte ordmættet og væver sig smidigt ind og ud af sangene. En stor del af inspirationen hentes i litteraturen, og line skriver også noveller der bl.a. bliver brugt i den dansksprogede spoken word – trio 'Nye Mennesker'.
Line turnerer flittigt i hele Danmark, primært med sine egne numre.

Greta Louise Schenk Greta Louise Schenk
Sangskriver, sanger og artist. Greta er frontfiguren i electropopbandet Who is Louis. I Sommer 2013 udgav bandet EP'en Alive, som fik positive anmeldelser fra internationale blogs og magaziner, bl.a. 4 stjerner i Gaffa og Lydtapet. 
Efter EP udgivelsen fulgte et år med koncerter hele Danmark rundt, en række opvarmingskoncerter for store danske navne i Tivolifriheden over sommeren og en koncert på Musik Aarhus Festival i Januar 2015. 
Lige nu er bandet i gang med at færdiggøre deres debutalbum og ser frem til en række nye koncerter bl.a. på SPOT Festival 2015.
Sideløbende skriver Greta også sange til andre projekter, både elektronisk og akustisk, og fungerer som co-writer og backgroundsanger i diverse forskellige bands inden for den eksperimenterende popgenre. 
Greta er vokset op i Tyskland og kom til Danmark i 2011 for at gå på sanglinjen på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Hun flyttede til Aarhus i 2013, hvor blev optaget på Det Jyske Musikkonservatories Sangskriverlinje.

Jesper Thorup Jesper Thorup
Komponist og musiker (hovedinstrument trommer). Jesper har bl.a. komponeret til:
Drops, Aorta, Erik Moseholm Trio, Annegrete, Peter Thorup, Keld og Hilda, Mai og juvelerne, JT Special, T.T. 13, Trier Thorup, Reklamefilm / S..A.S, Carlsberg  etc.
I øjeblikket er Jesper i gang med et New Wawe /meditation / Healing  projekt.

Velkommen til DPA!