DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / marts '14

Vi byder velkommen til de nye DPA-medlemmer - mød dem her: Flemming Borby, Astrid Cordes, Esben Svane og Linus Klestrup Larsen.

Flemming Borby 
Siden 80'erne har Flemming Borby været aktiv musiker og sangskriver i bl.a. 'The Poets', 'Greene' og ikke mindst hans projekt 'Labrador', som blev kendt med 'In A Blue Ballon', der var Ugens Uundgåelige på P3. Med 'Labrador' har Flemming udgivet 4 albums + 1 EP og har spillet koncerter i Danmark, Tyskland, Schweiz, Japan USA, England og Frankrig. P.t. arbejdes der på en soloudgivelse, hvor det allerede er blevet til en del koncerter i Tyskland, Schweiz og Danmark, og de første indspillede demoer har set dagens lys. Som sangskriver er Flemming desuden med i projektet 'The Ghostbrother Project' - et samarbejde med den amerikanske sangskriver Nicholas Ginbey og projektet 'White House Potential' med den danske sangerinde og sangskriver Marie Dahl.

Astrid Cordes 
Med en blød og lokkende stemme i en kuppel af perkussive beats og farverige synthesizere, fortæller Astrid Cordes historier om frygt, håb og ømhed i et konkret og direkte sprog. Musik der både sigter efter hjertet og fødderne er et karaktertræk, der skinner gennem alt hendes arbejde - både i soloprojekter og co-writes. 
I 2012 udgav Astrid to EP'er med bandet Like a Tiger, og i 2013 leverede hun musikken til modefirmaet ONLYs online efterårs/vinter-kampagne. I øjeblikket skrives der sange til musikproduktionsfirmaet GL Music og arbejdes på materiale til det nye band Ohia.

Esben Svane 
Sangskriver, producer og trommeslager. Esben har tidligere været trommeslager i Den Fjerde Væg, Ulige Numre og A Friend In London m.fl. men arbejder nu primært som soloartist med egne sange.
I 2013 udkom den anmelderroste EP 'The Sudden Stop' efterfulgt af et hav af koncerter i Danmark, Canada og rundt i Europa. I øjeblikket arbejder Esben på sit debutalbum, som han, ligesom EP'en, producerer og mixer selv.

Linus Klestrup Larsen 
Forsanger/guitarist og sangskriver i det Københavnbaserede britpop-band Paper Tigers. Linus, som går under kunstnernavnet Linus Valdemar, har skrevet sange siden 12-års alderen i forskellige projekter.
I 2009 dannede han bandet Paper Tigers med sin bror, Andreas Valdemar. Paper Tigers spiller britpop/rock inspireret af 60'ernes britiske rockmusik - blandet med 90'ernes britpop acts. Debutpladen forventes at være ude i foråret/sommeren 2014.
Ud over Paper Tigers, spiller og har Linus spillet med In Memoirs, Penny Police og Fremmede Børn.

Velkommen til DPA!

Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.