DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / maj '14

Der er kommet flere nye ansigter til i DPA - mød de nye medlemmer her: Mika Vandborg, Lars Svane og Sune Krintel.
Mika Vandborg 
Mika Vandborg har skrevet og udgivet 5 solo/band albums siden 2003 - og det er rockmusik, som er udgangspunktet. Mika's soloprojekt er nu blevet til et fællesskab med Søren Andersen og hedder 'Electric Guitars - Mika Vandborg & Søren Andersen'. De har spillet 30 shows i foråret 2014, været et smut i Tyskland og skriver nu på den næste plade. De vil også spille en sommer-tour i DK.
Der ud over har Mika co-writet med Dicte, Mads Langer, Henrik Hall, Frank Ziyanak, Søren Andersen, Mark Linn, Shaka Loveless m.fl. til egne og andres plader. Han har skrevet filmmusik til DR TV-serierne 'Julie' og 'Mille'. Mika spiller også som guitarist i div. bands og med solister bl.a. Love Shop, Dicte/Hempler, Gnags (1999-2009), Fallulah m.fl.

Lars Svane 
'Headmasters', 'Another Fine Mess', 'Lidet Flatterende Omtale', 'Silverspooon' er nogle få af de mange bands og sammenhænge, Svanen har medvirket i gennem de seneste 25 års tid. Førstnævnte band går på scenen på Danmarks 3. største festival 'Jelling' 31/5 2014 for at fyre Lars’ egne numre af i et heftigt og stærkt melodiøst rocksæt, mens sidstnævnte er en sangskriverduo med base på Karensdals økologiske og vellydende lydstudio under ledelse af Søren Krogsgaard.
Netop nu har Lars et splinternyt og særdeles seriøst band m/egen musik under opsejling: 'GONE BONE RETURN!' er navnet - og musikken er højeffektiv, rendyrket og original ROCK med tre aspekter i fokus: 
- Dominerende, dragende og påtrængende melodilinier
- Dybfølte, indtrængende tekster på engelsk
- Rå men dynamisk og gennemtænkt aflevering udelukkende forestået af stemme, streng og tønde

Sune Krintel 
Sune Krintel har spillet og komponeret musik i næsten 25 år. Karrieren startede på tværfløjte, men senere kom guitar og keyboard til. Hovedinstrumentet er guitar. Sune arbejder mest som studio-musiker og har eget musikstudio 'Torp/Krintel Studio', hvor han, ud over at producere til eget brug, er producer for andre musikere og sangere. Sune har spillet i forskellige sammenhænge og har i de sidste 15 år spillet fast i 60'er rockorkestret 'Les Mann', for hvem han i 2004 indspillede og producerede cd-en 'Les Mann, still rockin'.
Sune har desuden fundet tid til at skrive musikken til 4 musicals, der er udgivet på teaterforlag - og siden 2008 har Sune været revydirektør for 'Revy i Teltet', der nu til sommer for 7. gang skal spille i eget cirkustelt ved H. C. Andersen skoven i Odense. Sune er kapelmester for revyorkestret og skriver både tekster og musik til revyen.
 
DPA byder de nye medlemmer velkommen!
 
Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.