DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / maj '13

Her i maj kan DPA sige velkommen til flere nye medlemmer: Dennis Mejdal, Sofie Guillois Larsen og Sebastian Wolff.
Sebastian Wolff (Foto: Henrik Moberg)
Dennis Mejdal Dennis Mejdal
Efter en del år i københavnske rockbands i start 00'erne, som sanger, guitarist og sangskriver, gik Dennis Mejdal solo og forlod den højlydte guitar til fordel for den akustiske guitar, og spillede en del singer/songwriter jobs omkring midt 00'erne. Det var herigennem at Mejdal fik chancen for at opstarte og være vært for VEGAs akustiske aftner; Klub Mini VEGA, som kørte i 5 år indtil den lukkede i '09. Midt i den periode blev det også til en cd-udgivelse i eget navn - Grow Little Acorn, Grow ('07). Siden da har Mejdal søgt tilbage til sine rødder, som er rock, og har igen fundet tilbage til bandkonstellationen og har netop udsendt en 7" vinyl under bandet Lake Francis, som udsender fuldlængde plade til efteråret.

Sofie Guillois Larsen Sofie Guillois Larsen, Foto: Søren Osgood
Når Sofie bliver pensioneret skal hun "ryge, drikke the og ikke mindst lære at spille jazz". Det er nemlig snart den eneste musikgenre som hun ikke har favnet. Hun blev uddannet klassisk harpenist, men hendes harpcore projekt kom hurtigt til at fylde det meste. I harpcore opstod en blanding af live-elektronik, house, spoken words, pop og klassisk, blandet op med visuals og politiske happenings www.harpcore.com. Lige nu arbejder hun mest på harpcore-projektets poplydende udstikker "Hi World" hvor hun synger på kinesisk, fransk og engelsk.
 
Sebastian Wolff Sebastian Wolff (Foto: Henrik Moberg)
Er sangskriver, musiker & producer. Som sangskriver og musiker spiller han til dagligt i rockbandet Kellermensch. Og som producer har han arbejdet på Kellermensch´debutalbum og EP, samt The Floor Is Made of Lava´s 2. album "Howl at the Moon". Han driver desuden et lydstudie i Esbjerg.
 
Velkommen til DPA!
 
 
Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.