DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / juni '15

Velkommen til de nye ansigter i DPA. Her kan du møde nogle af dem: Alexander Malone, Kim Vagn Wagner, Lars Storm og Jesper Sidelmann.
Alexander Malone

Alexander Malone Alexander Malone
Alexander er sangskriver og guitarist i det danske band Scarlet Pleasure - et band, der i en lang periode boede og spillede koncerter i New York, inden de vendte hjem med masser af erfaring og musikalsk inspiration. 2014 blev året hvor Scarlet Pleasure gik fra en lejlighedskoncert på Refshaleøen til hele tre udsolgte koncerter på Lille VEGA, en udsolgt koncert på Store Vega og tog på en omfattende Danmarktur - og dermed markerede sig som et af de vigtigste nye popnavne på den danske musikscene. Scarlet Pleasure har slået deres navn fast på den danske musikscene med singlerne 'The Strip', 'Under The Palm Trees', 'Windy' (som ved årskiftet kåret som Årets Uundgåelige af P3’s lyttere) og 'Heat'.
Alexander vandt desuden DPA's Londonkonkurrence sidste år.

Kim Vagn Wagner Kim Vagn Wagner
Producer og sangskriver. Kim Vagn Wagner har studie i København og har helliget sig popmusikken i alle dens mange afskygninger. 
For tiden arbejder han med de to dansksprogede artister Casper Milton og Maria Sejer, som begge er udkommet med nyt i maj måned. 

Derudover tæller CV'et en lang række projekter. Heriblandt duoprojektet 'ColorKaleido' (med Christine Milton) remix af svenske Veronica Maggio seneste single 'DALLAS' og produktion af danske Gerda Monroes debut EP. 

Lars Storm Lars Storm
Sangskrivning, sang & guitar med eller uden band. Solo, duo, trio, quattro, cinqo, seis. Lars udsendte CD'en 'Center of the universe' i 2008 med Storm & The Hurricanes og har siden da skrevet og spillet jobs, nu med StormPeters, som er en trio med egne sange, akkompagneret af guitar, hammondorgel og trommer.
Storm optræder også for børn 3-10 år bl.a. med showet 'De Syv Giraffer Vender Tilbage' sammen med Peter Lapiki på trækharmonika, orgel og klaver i duoen Hr. Storm & Hr. Lapiki.
Lars er desuden sideman i rockbandet Travelin’ Band på støjende el-guitar. Musikken er inspireret af alt mellem himmel og jord på både den nordlige og sydlige halvkugle, i øst og vest.

Jesper Sidelmann Jesper Sidelmann
I en lille Nordjysk by, langt væk fra storbyen, holder Jesper Sidelmann til. Han har skrevet og produceret alt fra filmmusik til internationale clubhits og har fingrene begravet i A&R-arbejde såvel som musikproduktion. Han er signet på selskabet Reservoir Media Management (US), som også huser danske MØ, Electric LadyLab og Ida Corr, og arbejder fast med Christian Rosén og Lifted House (DK) med alt fra produktioner til international promotion og artist-udvikling.
Jesper lever af sin musik og bruger verdenen som sin legeplads. Han er engageret i en række internationale societies og arbejder med internationale og nationale artister og sangskrivere. Hans produktioner er sync'ed til film, tv-serier og tv-reklamer, og flittigt brugt i forbindelse store showevents, sportsevents og lignende. 
Jesper er desuden uddannet Social Pædagog, men tog skridtet for 3 år siden, til at leve på fuld tid af sin musik.