DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / juni '14

DPA har fået en række nye medlemmer - mød her: Morten Fillipsen, Mathilde Falch, Birk Stenbæk, Mathilde Falch, Birk Stenbæk, Mathias Madsen Munch og Søren Vestergaard Andersen.

Morten Fillipsen 
Sangskriver, producer og guitarist. Morten har været professionel musiker siden 2002, hvor han deltog i MGP på DR. Han har siden hen opnået store roser for sit soloprojekt, In Memoirs. I 2012 deltog In Memoirs i Karrierekanonen og optrådte senere hen på SPOT festivalen. Ydermere har In Memoirs fået flot airplay på P3 – alt dette uden en udgivelse bag sig. Nu arbejder han med flere forskellige projekter - her iblandt electro duoen Moon Ryder samt et folkpop band, som begge forventes at udkomme med debuter inden årets udgang. I øjeblikket arbejder Morten også på In Memoirs’ debutplade, som han selv producerer samt mixer.

Mathilde Falch 
Sangskriver, sangerinde og guitarist. Mathilde oprettede sit eget pladeselskab og udgav sin første single som 18-årig. Siden da har hun udgivet to anmelderroste albums og en EP. Senest albummet 'Bag Mine Øjenlåg' fra 2014. Mathilde Falch har siden 2009 tourneret landet rundt både som solist og med sit band. Mathilde skriver personlige sange på dansk om livets forbandelser og velsignelser. Om håbløsheden i afhængighed, om lyst og vildskab og om at have fundet kærligheden og forsøge at værne om den.

Birk Stenbæk 
Birk er uddannet trommeslager fra Rytmekons og har bl.a. spillet med Outlandish, Troels Abrahamsen og Band Ane. Han vandt P3's Karrierekanonen i 2008 med sit artist-projekt Birk Storm og har efterfølgende udgivet to albums og en EP under samme navn. Sidst udgav Birk Storm singlen 'Væk For Evigt' med sangerinden Søs Fenger. I 2013 fik Birk et stort hit i Tyskland i form af et remake af sin single 'Give Me Love' - lavet af producer-duoen Michael Mind Project.
Birk har desuden produceret remixes for bl.a. Anna David, SMALL, Negash Ali, Kidd, Ronni Vindahl og Turboweekend. Han fungerer i dag som producer og sangskriver og har været bag tasterne hos bl.a. Barbara Moleko, Schiller, Rasmus Thude og Birks eget R´n B-projekt Sextape sammen med sangerinden Stine Kinck.

Mathias Madsen Munch 
Komponist, sangskriver og konceptudvikler. Mathias er uddannet filmkomponist (SMKS) og er derudover kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i kunst- og kulturformidling til børn og unge (AU). Mathias er formand og stifter af foreningen 'Symphonic Film Composers' og komponerer/arrangerer ofte for symfoniorkestre til sine produktioner. Siden 2009 har han især beskæftiget sig med musikdramatiske produktioner, deriblandt musikfortællingen 'Den Uendelige Labyrint', der uropførtes i DR's Koncerthuset 2013 og vandt 'Dansk Komponist Forenings' konkurrence for bedste interaktive musikalske fortælling for børn.

I øjeblikket arbejder Mathias på flere musicalforestillinger, bl.a. i samarbejde med Remulus Entertainment.

Søren Vestergaard Andersen 
Producer, guitarist og sangskriver. Søren er forsanger og sangskriver i bandet Rumhund og har tidligere været en del af bandet Apollo.
Som producer har han bl.a. arbejdet med Thomas Ring, Ida (x factor), Tobias Stenkjær, Pernille Rosendahl, When City Sleeps, Select Captain, Indianna Dawn, Kadie Elder m.fl.

Velkommen til DPA!

Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.