DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / februar '15

Der er kommet flere nye ansigter til i DPA - mød nogle af de nye medlemmer her: Sebastian Owens, Julie Berthelsen, Klaus Caprani, Daniel Durn og Jacob Binzer.
Sebastian Owens Sebastian Owens
Sebastian Owens er stifter og medejer af selskabet Cynosure Music, hvor han arbejder som sangskriver og producer med sin mangeårige partner Daniel Durn.
Sebastian Owens har arbejdet med en lang række artister fra ind- og udland og står bag udgivelser i Danmark, Spanien, Norge, England og Japan. Senest har han co-produceret Joey Moes nr. 1 single 'Klar På Mig Nu', som er gået guld og har over 4 millioner streams.
 
Julie Berthelsen Julie Berthelsen
Sangerinde og sangskriver, der i 2002 debuterede med singlen 'Every little part of me' og siden da har udgivet 5 albums: 'Home', 'Julie', 'Asasara', 'Lige Nu' og 'Closer'.
Julie er fra Nuuk i Grønland og startede med sang og musik dér - bl.a. i vokalgrupper og som fast korsanger i et studie. Først da hun flyttede til Danmark i 1999 og i 2002 tog musikken rigtig fat, da hun deltog i Popstars på Tv2 og vandt en 2. plads. Der besluttede hun, at medicinstudiet måtte vente, og at hun måtte give sang og musik et skud. Ikke noget hun har fortrudt siden.
Julie arbejder for tiden på sit 6. album og debuterer i 2015 som forfatter til sin bog 'Sund Balance', der handler om liv og god mad. Julie laver meget tv ved siden af musikken og har bl.a været vært på Tv2 i forbindelse med Kronprinseparrets bryllup, vært ved MGP i 2010 sammen med Felix Smith, Julehilsen til Grønland siden 1999 frem til nu - og andet i ny og næ, når det passer ind i kalenderen. 
Julie elsker særligt co-writing og samarbejde, da det i følge hende vækker ny inspiration og skaber bredere horisont. I sit bagkatalog har hun duetter med Martin Brygmann, Søs Fenger, Nik&Jay, Michael Learns To Rock, Bryan Rice m.fl.
 

Klaus Caprani Klaus Caprani
Sangskriver, musiker og producer. Klaus Capranis temaer spænder fra de helt store, Natur & Eksistens, Kærlighed & Tab til helt enkle, fortættede barndomsminder. Stemningen er eftertænksom og varm, og K.C. har greb om lytteren med sin vokal og tekster, der rører. Kunstnerisk slægtskab med folk som John Hiatt, Jackson Browne og Neil Young kan ikke fornægtes. Hans lange karriere som sideman har lagt den solide musikalske bund for K.C.’s sange, som han mestendels optræder med solo + diverse guitarer. 
K.C. har adskillige co-writes bag sig med bl.a. store amerikanske navne, f.eks Tom Kimmel (Joe Cocker, Johnny Cash, Shawn Colvin, Dolly Parton, Emmylou Harris) og Dana Cooper. Ydermere var han også co-writer på 2008 nr. 1 hittet med Red Squares (med David "Geordie" Garriock), 'There’s A Song', og havde sangen 'Water’s Rising' (skrevet med Marianne Friis Olsen) repræsenteret på DR-Bigbands 2009 udgivelse 'Klimasange', sunget af Søren Sko.
Der er også bud efter K.C. som producer/tekniker for andre sangskrivere eller som studiemusiker, fortrinsvis på bas og pedal steel guitar. I egenskab af pedal steeler havde han i 2013 den store ære at sidde ind som gæst med det legendariske Amerikanske band LITTLE FEAT på den Dansk/Svenske afdeling af bandets Europa turné.
K.C.s længe ventede solo album 'The Scenic Route' er pt. under produktion. Albummet har gæstevisitter af blandt andre LITTLE FEATs Paul Barrére. Andre kunstnere, Klaus bl.a. har arbejdet sammen med - enten som skriver, musiker eller producer: Michael Rickfors / Bob Cheevers / Buddy Mondlock / Sonia (Disappear Fear) / David Llewellyn / Annika Fehling / Rex Foster / Puddu Varano / Eva Hillered / Robin Jones / Brett Perkins / Thomas Mannsfeldt / Lisen Elwin / Kenneth Thordal / René Schmidt / Louise Nipper (Alouise) / Klaus Lynggaard / Tobias Stenkjær / Jo Banks / Klaus Menzer / Aske Jacoby  /Jan Glæsel / Ouyvind Ougaard og mange flere. 

Daniel Durn Daniel Durn
Dansk sangskriver og producer. Som stifter og medejer af selskabet Cynosure Music har Daniel sammen med sine mangeårige partner, Sebastian Owens, arbejdet med en lang række artister fra ind- og udland bl.a. JLS, Fleur East, Agnes Carlsson og Meja samt danske navne som Joey Moe, Nabiha, Lukas Graham, Rasmus Hedegaard, Isam B, Basim og Christian Brøns. 
Daniel har senest co-skrevet og co-produceret Joey Moes nr. 1 single 'Klar På Mig Nu', som er gået guld og er streamet op mod 4 millioner gange på Spotify.
 

Andreas Seebach Andreas Seebach
Rapper og tekstforfatter. Andreas Seebach – bedre kendt som AndyOp – har været professionel siden udgivelsen af 'Nærmest Perfekt' i 2008. Albummet blev rost for at udfordre hiphoppens stereotyper og i Berlingske Tidende kaldt "et rap-alternativ, der er værd at lytte til". Siden er det blevet til flere end 500 koncerter på skoler, spillesteder og festivaler (bl.a. Roskilde) samt en lang række workshops om rap, tekstskrivning og performance. Efter flere år på landevejene udgav rapperen i 2013 albummet 'Herfra', der bl.a. blev indstillet til GAFFA Prisen for 'Årets Hip Hop Udgivelse'. Pt. arbejder AndyOp på en ny EP, der forventes at udkomme senere på året.

Jacob Binzer Jacob Binzer
Dansk rockmusiker, der siden 1984 har været lead guitarist og backing vokal i D-A-D.