DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / December '15

I december kunne vi i DPA byde velkommen til de nye medlemmer: Karen Sangvin, Morten Nørby Jensen, Tommy Gregersen, Oliver McEwan og Gert Barslund.
Oliver McEwan

 

Mød her:

Oliver McEwan Oliver McEwan
Oliver McEwan har igennem de sidste 8 år været en central del af det danske musiker miljø. Både som bassist og kapelmester, men også arrangør af alt fra stryger trioer til symfoni orkester arrangementer.
Igennem de seneste år har det givet ham en naturlig overgang til sangskrivning og komposition, som har givet sangplaceringer i Danmark, Korea og USA.
Musikstilen er alt i populær genren. Fra pop til folk, og fra elektronisk til soul - den eneste røde tråd er det melodiske.

Gert Barslund 
Gert Barslund er psykolog, sangskriver og idéudvikler. Han kombinerer på forskellig vis musik og psykologi og laver blandt andet projekter, der forbinder musikliv og erhvervsliv. Desuden arbejder han med terapeutisk co-writing, hvor sangskrivning bruges som et anderledes talerør for udsatte grupper. For eksempel mennesker på hospice, unge med kræft og flygtninge. Gert blev i 2015 nomineret til en DMA for projektet flygtningestemmer, i kategorien årets idé. 

Karen Sangvin Karen Sangvin
Karen Sangvin er sangskriver og musiker, og grundlægger af Copenhagen Songwriter Academy. Med en passion for at skabe musik som både taler til hjertet og danseskoene, arbejder Karen sammen med artister, producere og selskaber herhjemme og i udlandet, bl.a. TG Management/Publishing. Hun er i øvrigt at finde på diverse workshops og sangskriver-retreats, som underviser såvel som deltager - og er altid frisk på et samarbejde!
 

Varmt velkommen til jer alle!