DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / december '13

DPA siger velkommen til vores nye medlemmer her i december: Søren Christensen og Tania Ovesen.
Søren Christensen
Søren Christensen Søren Christensen
er sangskriver og musiker i bandet The Blue Van. Bandet har udgivet 5 albums, vundet 2 BMI awards og turneret heftigt over hele verden. Bandets sange har udover flittig airplay været brugt i over 60 internationale spillefilm, reklamer og tv-serier. 
Udover The Blue Van arbejder Søren også som co-writer og producer med mange andre kunstnere som bl.a. Reptile Youth, Go Go Berlin, Fallulah og Mathilde Falch. 
 
 
 
Tania Ovesen  Tania Ovesen
er en 36 årig århusiansk sangerinde, musiker og komponist, der beskæftiger sig med alle afkroge af musikken. Hun har skrevet countrysange til sangerinden Anni Filt og fået dem indspillet i Nashville. Hun har arbejdet sammen med guitaristen Knud Møller omkring musik til DRs TV dokumentar "Danmarks Ekspeditionen". Allermest har hun samarbejdet med musikeren og komponisten Michael Hardinger, med hvem hun bl.a. har startet det politiske satirekor "Krisekoret", hvor også den folkekære Shubidua forsanger Michael Bundesen medvirker. Derudover spiller Tania landet tyndt med sit band Traffic, og er i gang med at indspille sine egen soloplade i Las Vegas, Nevada."
 
Velkommen til DPA!
 
Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.