DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / august '13

Her i august kan DPA sige velkommen til flere nye komponister og sangskrivere. Mød dem her: Simon Luth, Martin Frank, John Nørgaard, metteGry, Stig Skovlind og Julia Fabrin.
Simon Luth

Simon Luth Simon Luth
Sanger, multi-instrumentalist, komponist og producer. Har tidligere været frontmand i bandet Sparklin June som var signet til EMI. Udgav i feb 2013  debutalbummet "Feverish" som solist under artistnavnet "Luth". Singlen "Defenders" blev flittigt spillet på Danmarks Radios kanaler. Har de sidste 12 år sideløbende arbejdet med artister som Mads Langer, Nik & Jay, Aura Dione og Carpark North. Turnerer for tiden som en del af Mads Langers live band. Arbejder på næste soloalbum.

 
Martin Frank Martin Frank
Guitarist, sangskriver, lydtekniker og producer. I de sidste 5-6 år med fokus på hans hjertebarn, bandet "SHOTGUN REVOLUTION". Det er indtil videre blevet til 3 EP'er, 3 albums og 1 live album. "SR" er nu udgivet i hele Europa og Japan. "SR" har siden udgivelsen af debut albummet "Join The Revolution" i 2010 spillet +100 koncerter i DK og derudover Stockholm, Berlin, London og Los Angeles. Varmet op for Slash og haft 5 singler i rotation. Klassisk rock inspireret af navne som AC/DC, GN'R, Foo Fighters, Alter Bridge Se mere på www.shotgunrevolution.com 
 
 
John Nørgaard John Norgaard
Har skrevet musik og sangtekster siden midt i 60'erne.
Debuterede på LP i 1972 med "Kom Sukker i Cementen". I slutfirserne var han en årrække medlem af Østjydsk Musikforsyning. I tidens løb har han skrevet til og spillet i stort set enhver génre fra syre-rock til lagkage-revy. De senere år er han vendt tilbage til sit oprindelige udgangspunkt nemlig den engelsksprogede folkemusik. Han arbejder for indeværende på en solo-CD, som forventes udgivet i slutningen af 2013.

 


metteGry MetteGry

Med sit debutalbum "Hvis Du Ku Se Mig Nu" og single af samme navn, lige om hjørnet, skriver og synger metteGry sine sange. Attitude pop i et legende elektronisk univers med et beat, der går lige i kroppen og direkte og personlige tekster, der går lige i hjertet. metteGry optræder med sine sange altid akkompagneret af sit trofaste 250 kr's Mr. Keyboard. metteGry co-writer også på bl. a. Annette Bjergfeldts kommende album.

 

 

Stig Skovlind Stig Skovlind
Sanger, sangskriver og keyboardspiller.  Stig var manden bag materialet til Funkbandet Tonight der huserede i Københavnsområdet i midten af firserne. I 1986 startede Stig festorkestret Beverly Hills Orchestra. Siden var han den kreative drivkraft bag det symfoniske rockband STICK der blev til BUSBORG, som udsendte albummet Busborg i  1992 på CBS. Siden sprang Stig selv om bag mikrofonen og udsendte soloalbummet ’Coffee & Love’ i 1996 (Easy records) og soloalbummet ’Breaking news from the coffeeshop’ (selvudgivelse)  i 2004. På Stig’s soloalbums klæder han sine sange i verdensmusikkens glød og farver ved hjælp af nogle rutinerede folk i branchen. Stig udsender i efteråret 2013 sit første album på dansk. Albummet hedder ’Nærmeste solopgang’ og udsendes på det nye label Giant Sheep Records. Se mere på  www.skovlind.dk

Julia Fabrin Julia Fabrin
voksede op i udlandet, og flyttede til Danmark fra Sydafrika da hun var 22. Hun blev en del af X Factor gruppen The Fireflies i 2010 og har siden da skrevet sange for blandt andet Sanne Salomonsen, Christopher, Louise Dubiel, Soluna Samay og den koreanske pigegruppe f(x), samt spiller hun i Shoes for Julia sammen med Søren Sko. Hun var med til at skrive Eurovision vindersangen "Only Teardrops" i 2013 fremført af Emmelie De Forest. 

Velkommen til DPA!

Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.