DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / august '14

Over sommeren er der kommet flere nye medlemmer i DPA - mød her: Jules Wolfson, Karl Roos, Sarah Elgeti, Peter Kjøbsted og Mikkel Juul Jensen.
Jules Wolfson Jules Wolfson
Producer/sangskriver/musikchef, Jules Wolfson, har allerede skabt musikhistorie ved at være en af Danmarks mest succesfulde producere nogensinde. Blot 21 år grundlagde han det, der senere blev Danmarks mest succesfulde produktionsselskab, Nexus Music. Han har signet, produceret og artist-udviklet en lang række A-liste kunstnere, blandt andre Danmarks største popgruppe, Nik & Jay, og artisten bag det største klub-hit nogensinde, Joey Moe. Han har desuden arbejdet med prominente navne som Burhan G, Rasmus Seebach og Clemens. I USA har han bl.a. arbejdet med Grammy-vinderne Usher og Ne-Yo og har netop fået en amerikansk pladekontrakt i hus med den danske sangerinde Sisse Marie.
I mere end et årti har hans produktioner domineret salgslister, club-charts, awardshows og radio. Jules Wolfson har produceret mere end 20 nummer 1-hits, modtaget mere end 100 guld- og platincertificeringer og vundet adskillige priser, herunder IFPI's Ærespris, som han modtog sammen med sin gruppe igennem 15 år, Nik & Jay.
 

Karl Roos Karl Roos
Karl Roos er en dansk sangskriver, sanger og guitarist. Karl har spillet guitar og sunget kor for Tobias Stenkjær og skriver pt. en masse materiale - både til egen udgivelse men i lige så høj grad i en netværksopbyggende proces.
Karl Roos har siden en songwriters camp i Berlin sidste år været særdelse aktiv og produktiv og arbejder blandt andet sammen med Frederik Damhus, som for nyligt udgav sit debutalbum.

Sarah Elgeti Sarah Elgeti
Den tyskfødte, saxofonist og fløjtenist, Sarah Elgeti, bevæger sig inden for mange genrer; swing, latin, klassisk, pop, rock, fusion med bl.a. 'Nordic Fusion' og 'Troldspejlet', teatermusik, jazz og Big Bands. Sarah har desuden komponeret og arrangeret hele kvintetten 'Sarah Elgeti Quintet's repertoire. Musikken er nutidig jazz , der forener det lyriske udtryk med det pågående og ekspressive. Tilsammen udgør musikken en meget personlig historie, der tager udgangspunkt i hendes opvækst i det tidligere DDR. Rastløsheden der fulgte i kølvandet på de voldsomme omvæltninger i forbindelse med murens fald startede en Odysse der bl.a. førte hende til Tyrkiet og senere til Danmark.
Sarah modtog meget positiv opmærksomhed i forbindelse med kvintettens seneste udgivelse 'Into the Open', som også blev nomineret til en Danish Music Award i kategorien 'Årets Nye Danske Jazznavn' - og derudover valgt til 'Månedens CD-udgivelse' af Dansk Musikerforbund. Siden udgivelsen af 'Into the Open' har kvintetten spillet et hav af koncerter og begejstrede anmeldelser er væltet ind fra DK, US, UK, IT, JP, BR og DE, hvor Sarah Elgeti Quintet også gennemførte en succesfuld releasetour. 

Peter Kjøbsted Peter Kjøbsted
Peter Kjøbsted er en dansk bassist, komponist & producer.
Peter har spillet musik siden 9-års alderen - og professionelt siden 1997.
Ved siden af musikken har Peter også arbejdet for pladeselskaber over en 10-årig periode.

 

  

Mikkel Juul Jensen Mikkel Juul Jensen
Mikkel Juul Jensen studerer sangskrivning på Rytmisk Konservatorium i København og arbejder mest inden for genren alternativ pop. Udover det arbejder Mikkel også med musik til diverse filmmedier.

 

Velkommen til DPA!

 

Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.