DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / februar & marts '13

Fra jazz til Indie og heavy trash - DPA's nye medlemmer spænder bredt: Gregers Løvendahl Mogstad, Helene Bak, Kim Kix og Andreas Stær.

GregersGregers Løvendahl Mogstad
er sanger og pianist. Han studerer til dagligt på Det Jyske Musikkonservatorium. Her i 2013 udgav han sit første soloalbum Impossible, på sit eget label Soul Samourai Records. Genren her er en blanding af soul, jazz, rock og pop.  Har siden 2007 skrevet musik i forskellige bandsammenhæng. Har komponeret musik til jazzpop bandet Fraklip, jazztrioen T.A.G og senest i sit soloprojekt "Gregers L. Mogstad & The Groove". I efteråret 2012 optrådte Gregers med Århus jazz orchestra, hvor kompositionen Wake Up Call, som også er med på den nye CD, blev arrangeret til Big Band musik og spillet sammen med et stort kor.
GregersLMogstad.dk

Helene Bak Helene Bak
Helene færdiggør til sommer sin uddannelse som rytmisk pianist på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Esbjerg. Udover dette er hun også sanger og komponist og fungerer som frontperson i eget band og som sideman på andres projekter. Helene deltog i november i DPA's konkurrence Årets Unge Jazz Komponist, hvor hun fik fremført sit nummer It's Spring af DR Big Band. Der arbejdes i øjeblikket koncentreret henimod at indspille et debutalbum og i den forbindelse drager hun til sommer en måned til Berlin for at skrive sange.
helenebak.dk

Kim Kix Kim Kix
er forsanger og sangskriver i PowerSolo, Kim and The Cinders, kontrabassist i New York bandet, Heavy Trash og en af de to brødre i The Railthin Brothers. Han har turneret Europa og USA tyndt, udgivet plader, lavet et originalt filmscore til Himmerland og musik til talrige internationale reklamer, film og TV. Kim Kix har med PowerSolos mange turnéer og albumudgivelser, fået mulighed for at samarbejde med legendariske musiknavne som Andre "Mr. Rhythm" Williams, Jon Spencer (Blues Explosion), Howe Gelb (Giant Sand) og film instruktører som James Barclay, Anders Morgenthaler, Mikkel Serup og senest med Milan Peschel ifm. Jeppe på Bjerget, Århus Teater 2012.
powersolo.dk

Andreas Stær Andreas Stær
Sangskriver og hovedkraft i bandet indiebandet Stærosaurus som har udgivet to EP'er og har debutalbum på vej i 2013. Stor tilhænger af DIY-produktioner, guitarer, trommemaskiner, internettet og dansk lyrik. Er medlem af bandkollektivet Copenhagen Collaboration, der arbejder sammen om kreative projekter på tværs af normale band konstellationer. Uddannet retoriker og skriver tekster på dansk. 
staerosaurus.dk

Velkommen til DPA!

Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.