DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / Februar '17

I februar kunne DPA byde velkommen til de nye medlemmer: Katinca Keller, Jeppe Riddervold, Esben Thornhal, Malthe Fischer, Børge Biceps Jensen, Kamilla Hygum Jakobsen, Martin Ahm Nielsen, Adam Olsson, Steffen Aba, Alonso Gonzales, Emil Rosendal Lei, Bo Christensen og
Nanna Bottos
Mikkel Fjelding Larsen, Mark Rhodes Nørgaard, Nanna Bottos Olsen, Jacob Aksglæde Pedersen og Rasmus Schrøder
 
Jacob Aksglæde 
Jacobs musikalske virke centrerer sig om soloprojektet 'Aksglæde', med hvilket han i 2016 udgav en anmelderrost debut-ep. Singlen 'Fantomfølelser' blev en af de mest spillede sange på P6 BEAT, ligesom resten af medielandskabet har taget varmt imod hans dansksprogede popsange. Jacob Aksglæde er pt. i gang med at lægge sidste hånd på næste Aksglæde-udgivelse. 
 
 
 
 
Nanna Bottos
Nanna BottosNanna er sanger, sangskriver, komponist, producer og tekstforfatter. Hun skriver, arrangerer og producerer musik i eget navn, som hun skal til Los Angeles og New York med i april/maj 2017. 
Derudover indspiller Nanna pt. debut-EP med sit elektropopband 'IDA RED' i samarbejde med Rune Borup (Vinne Who, I Got You on Tape) og har duoen 'MAY' med Mikael Elkjær (Spejderrobot), der laver elektronisk RnB. Hun er desuden en del af projektet “The Bay Collective” med vietnamesisk pianist Tri Minh, som skal på turné til Asien i oktober/november 2017.
 
Rasmus Schrøder
...Rasmus Schrøder er bassist og sanger i 'The Beatophonics', som debuterede i 2013 med 7 tommeren 'Poison Ivy b/w I Can Tell'. I 2015 udgav 'The Beatophonics' deres selvbetitlede debutalbum, som tog anmelderne med storm og sikrede bandet en del airplay på P4 og P5. Albummet blev live-dokumenteret ved koncerten ”Live At The Club Liverpool House”, der sendes på TV2 Charlie i løbet af 2017. Her havde bandet Peter Belli som solist på 4 klassikere og hele koncerten udkommer den 3. marts som livealbum på Target Records. 
 
Kamilla Hygum Jakobsen
Kamilla Hygum JakobsenKamilla er sangskriver, producent og grundlægger af musikforlaget Hverdagspoesi i 2009/Daily Life Poetry, 2015. Hun har i de sidste 7 år skrevet både børne- og voksenmusik under bandnavnene 'Troldebierne' (Nomineret til DMA Børnejazzprisen 2016) og 'In Carbon Diamonds Grow' (med 4 anbefalinger på KarriereKanonen). Hun har altid fokus på den gode melodi og den poetiske tekst - både i de drømmende, melankolske ballader og i de glade swingjazzsange med musikalske arrangementer af Lars Hartvig Lindeborgh og Hannibal Gustavsson i en jazz crossover stil, hvor der leges med elementer fra nordisk folk, bossa nova, tango, rock, funk og pop. Carl Quist-Møller har lavet illustrationer til alle hendes sange.