DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / Februar '16

Der er kommet flere nye ansigter i DPA i februar - velkommen til: Jeppe Karkov, Martin Rauff-Nielsen, Liv Lykke Schmidt, Elisabeth Gjerluff Nielsen, Daniel Emebo Okpurughre, Moses Luxhøj, Esben Iversen, Michael Mühlebach Christiansen, Jannis Noya Makrigiannis og:
Martin Nick

Johannes Andersen, Mikkel Dyrehave, Emil Rothmann, Christoffer Møller Østergaard, Anders Søndergaard, Christian Vium, Micky Skeel Hansen, Ingo Stahl, Simone Tang, Henrik Strube og Martin Nick Bosewetter og Silja Okking, som du kan møde her:

Martin NickMartin Nick
...er over årene blevet et uundgåeligt navn i Københavns natteliv. Når han ikke befinder sig bag pulten i selskab med makkeren, Anders Kanstrup, I TooManyLeftHands så finder han tid til, at arrangere og afvikle nogle af de bedste og mest prestigefyldte arrangementer i København, bl.a. i samarbejde med The World’s Finest Clubs og i sammenhæng med Copenhagen Fashion Week. TooManyLeftHands spiller iøvrigt på dette års Skanderborg Festival.

 

Silja Okking Silja Okking
...udgav sit debutalbum, Cirkusprinsesse (på Copenhagen Records) i 2011, hvor hun skrev og medproducerede samtlige numre. Sidenhen er hun startet som vært på børnekanalen Ramasjang, DR. Det har startet et tæt samarbejde med B&U i forhold til at skrive titel/baggrunds musik til diverse programmer på kanalen. Nærmeste fremtid byder på mere musik i form af et nyt program til Ramasjang, en børneplade og så skrives der på numre til en evt. EP i eget navn.

Velkommen til alle nye medlemmer i DPA!