DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / februar

Velkommen til DPAs nyeste medlemmer: Jeppe Pilgaard, Søren Løkke Juul, Anders Marcus Fredrik Poulsen, Mazdak Khosravi, Poul Krebs, Dorte Vibeke Nørgaard, Tobias Laust Hansen, Inez Wullf Heitmann, Mathias Lindegaard, Daniel Schulz

Mød et af de nye medlemmer her:

Lone Wernblad er et multitalent. Hun er sangskriver, forfatter, komponist, illustrator, performer, sanger, guitarist og projektleder.

Lone Wernblad står bag flere projekter og turnéaktiviteter med fokus på nordisk kultur, musik og historier for både børn og voksne.

Se f.eks.: ’Nordisk – Nøj, det’ for børn!’ nordiske børnesange og sanglege på turné i Norden, ’Den Musikalske Lykkepille’ et undervisnings-, koncert og workshopforløb for børn på krisecentre og sygehuse, ’Kom med det gror i Nord’ undervisningsforløb for skoler med workshops i musik, billeder og ord, der sætter Norden i fokus, ’Livets Lone – med alle strenge i spil’ koncerter med Nordisk Strygekvartet. Projekterne støttes blandt andet af Nordisk Kulturfond, Nordisk Kulturkontakt, Ingwersens Legat, Svensk-danska kulturfonden, Dansk-svensk kulturfond, Louis Petersens Legat, 15. Juni Fonden, BUPL, Oticon Fonden, Bestles Fond, Kalundborg Kommune.

Takt& Tone – Benjamin& Lone: Er navnet på det den børneduo hun har sammen med Benjamin Aggerbæk. De spiller i børnehøjde og fortæller eventyr med musik billeder og ord, så børnene næsten tror de bebor eventyret. De spiller egne kompositioner som handler om børnelivet flirter med Jazz og bossa nova. De udgave i 2017 albummet ”  Hvem passer på mig”.

Wernblads Hverdagspoesi: Her spiller Lone sine egne voksen sange, som betragter det liv vi lever lige nu. Hun har sin helt egen måde at jonglere med sproget på, der for publikum til at spidse øre. Hun spiller i en spændvidde mellem jazz og folk. Hun spiller både solo eller med Benjamin Aggerbæk, Rasmus Glendorf, Martin Krogh og så har hun helt herlig samarbejde med den færøske bassist Bergur Fonsdal Johannesen. Hendes sang Vintereksil" var den mest spillede Danmarks Radios P5 i en periode.

 

 

 

Vis billedgalleri
Skjul billedgalleri