DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / August '15

Velkommen til: Thomas Vendelboe, Medina Valbak, Jon Pold, Maria Malmö, Freja Kirk, Mikkel Skovgaard, Pernille Rosendahl, Martin Skov Jørgensen, Anders Boll, Jeppe Federspiel, Maria Sejer, Marie Rosenberg, Karl William, Louis Samson Myhre, Oliver Kincaid og:

Peter Biker, Nadia Gattas, Rasmus Søby Andersen, Anders Kanstrup, Martin Bøge, Stine Hjelm, Rasmus Stabell, Kenneth Hammer Hansen, Søren Bregendal, Gustav Rasmussen, Bjarne Langhoff, Sune Gylling Æbelø, Morten Trolle, Mikkel Håkonsson, Amanda Glindvad og Anders Borre Mathiesen.

Mød nogle af de nye medlemmer her:


Martin Bøge Pedersen Martin Bøge Pedersen
Martin startede som DJ i en alder af 12, da DJ noize (Kim Sæther) tog ham under sine vinger, og han blev præsenteret for vinyler, mix, scratch og hele rap/hip hop kulturen. Martin kom i finalen til DMC mesterskaberne som 14 årig som den yngste deltager nogensinde. DJ Noize vandt. 
I Gymnasiet mødte Martin så Bjørn Svin og blev introduceret til hele den elektroniske verden. Han arbejdede med Bjørn Svin igennem mange år, og på hans 'Benene På Nakken' album producerede han to numre og lærte i denne periode at bruge en sampler og glemme alt om "regler" i den kreative proces.
I 2002 startede Martin Bøge Pedersen så sit eget projekt The Loft sammen med Jakob Weise Hellum. Det første nummer, der blev skrevet og produceret, hed 'City Of Dreams' og indeholdt en sample af Kim Larsens 'Midt Om Natten'. Det var første gang Kim Larsen gav lov til at sample et hans numre. 'City Of Dreams' var i 2004 det mest spillede nummer på radio. Det var Ugens uundgåelige på P3, #1 på klub, #1 på salg, #1 på Airplay og vandt prisen for 'Årets Hit'. 'City Of Dreams' blev desuden brugt som titelmelodi på 'Året Der Gik' på TV2. The Loft nåede også at lave titelmelodien til Aftenshowet. Den jingle bruges stadig idag, 7 år efter. 
I 2009 startede Martin Electric Lady Lab sammen med Stine Hjelm Jacobsen, der som de første nogensinde fik lov til at sample SNAP - 'Rhythm Is A Dancer' på deres 2. single 'You & Me'. ELL har spillet utallige koncerter rundt omring i Danmark og bl.a. arbejdet med artister som KATO, The Storm og Nik & Jay. Pt. arbejder Electric Lady Lab på at færdiggøre 2 EP'er, som kommer med 4 måneders mellemrum. Den første EP kommer i efteråret 2015 - den anden i foråret 2016. Electric Lady Lab har opnået 3 guld certificeringer og 2 x platin. 

Karl William
Karl William er en del af musikerkollektivet hukaos, som også rummer navne som Thøger Dixgaard, Louis Rustum, tais, Carl Barsk, og Mathias Lion.
Karl William har udgivet to EP’er og et album, henholdsvis '1.Sal' i 2013, 'Døende' i 2014 og sidst albummet 'Placebo' fra 2015. Om titelnummeret på Karls seneste album, siger han selv: "Nummeret handler dybest set om alle de ting der sker, når ens humør skifter. Det er en slags metafor for, hvordan man nogle gange bilder sig selv ind, at man er glad uden man nødvendigvis er det – at dit humør kan være placebo. Følelser og sindsstemninger er jo en tematik i alle mine sange - det er der, jeg finder al min inspiration."
Karl Williams lyd er en blanding af R’n’B, soul og pop, som han sammen med forskellige komponister og producere opererer indenfor og har modtaget stor anerkendelse for.
 
Anders Kanstrup Anders Kanstrup
Anders Kanstrup, som også går under producernavnet 
‘Anders K’, er en 29 årig DJ og producer, født og opvokset i København. Anders startede allerede med at spille som DJ, da han var 15 år gammel og allerede som 16 årig fik han sit første resident job på en natklub i København. Hans karriere tog hurtigt fart derfra og har igennem tiden indbragt ham 3 x Danish Deejay Awards. Som 20 årig fandt Anders ud af, at han ville mere med musikken, og på trods af at den eneste musikalske baggrund han havde var sin DJ karriere, så kastede han sig ud i musikproduktion. Det er igennem tiden blevet til en del remix af danske og udenlandske kunstnere.
I 2010 dannede Anders, sammen med promoter og festarrangøren Martin Nick, duoen 'TooManyLeftHands', som de sidste par år har haft utroligt travlt med at spille både danske og udenlandske club og festival gigs. Derudover har duoen opnået utrolig flotte resultater med deres egne singler, der tilsammen er streamet mere end 8 millioner gange, og duoen blev ved Danish Deejay Awards 2015 kåret til 'Årets Danske DJ'.
 

Stine Hjelm Jacobsen Stine Hjelm Jacobsen

Stine har været professionel sangerinde/musiker/
danser/skuespiller siden 1998.
C.V.: Teaterkoncerter, musicals, tv orkestre, backing vokal for en masse artister.
Forsanger i pop punk bandet NU (2001-2005).
Siden 2008 har hun været sangerinde i electropop duoen Electric Lady Lab, som har opnået 3 guld certificeringer og 2 x platin. 
 
 

Gustav Rasmussen
Komponist, arrangør, trombonist og guitarist.
I 2014 udgav Gustav 'Afro-Fire' med afro-beat bandet The KutiMangoes. Albummet vandt DMA for bedste world album '14 og er blevet meget positivt modtaget verden over. Fra radio-airplay og features i fx USA, Portugal, Østrig, Frankrig, Tyskland til coverversioner lavet af lokale bigbands har det banet vejen for at bandet kan turnere forholdsvist meget i udlandet. Foruden rollen som bandleder og komponist har Gustav arbejdet som session-musiker og -arrangør for bl.a. Barbara Moleko, Rasmus Seebach, Nabiah, Århus Jazz Orkester, Cph Art Ensemble, X-factor band, Noel Gallagher mfl. samt til en række film og tv-serier. 
I over 10 år har han været bandleder og komponist i det eksperimenterende storband 'Borderline', som i 2009 udgav 'Beware' med TS Høeg og siden har arbejdet med fx Sophus Forsberg, Frederik Thaae og senest Per Vers. Dette arbejde har iøvrigt ført til en del projekter, der både har været pædagogiske og kunstneriske, bl.a. udgivelsen af bogen 'Sammenspil og improvisation med Soundpainting' (2013) samt 'Det Virtuelle Danmarkskor' (2015), hvor han komponerede et værk udfra over 80 skoleklassers sang-optagelser. Fra 2006-12 var Gustav meget engageret i indie-rock-bandet Alcoholic Faith Mission, som han turnerede verden med og udgav adskillige anmelderroste albums. 
 
Freja Kirk Freja Kirk
Freja Kirk er en dansk sangerinde og sangskriver, der i 2014 udgav sit debutalbum ‘Monophobia’.
Hun er singleaktuel med 'Redlight', som bliver udgivet på hendes pladeselskab Mermaid Records (SONY).
Freja laver en blanding af pop, soul og r'n'b med kant, og arbejder i øjeblikket på sit andet album som er mere opløftende, end hvad hun tidligere har udgivet. Freja arbejder fast sammen med Alexander Grandjean og har løbende siden 2014 været en del i udlandet for at skrive med dygtige sangskrivere og producere.
Om en af Frejas livekoncerter skrev Gaffa: "Sjældent ser man en sangerinde, som er så dygtig teknisk, og samtidig har en udstråling og dybde, der vækker nysgerrighed. Musikken er velskrevet, velproduceret og yderst velopført."

Mikkel Håkonsson

...også kaldet Ørva, debuterede i børnerockmiljøet i starten af firserne. Som keyboardmand var han med 'Parkering Forbudt' i deres sidste leveår. Siden stod den på funk i mange afskygninger, ikke mindst hos Christianias husorkester Dog Patrol, som altid leverede festlige shows med forskellige gæstesolister. Det førte til Master Fatmans bigband The Freedomfighters, som optrådte 12 mand højt, ulasteligt iført Las Vegas-kostumer. Derfra røg Ørva i gryden hos Kim Larsen & Bellami i lige godt 5 år. Her stod tilværelsen på koncerter og pladeindspilnger, stort set uden ophør.
I tomrummet efter Larsen blev der bl.a. lavet filmmusik til et par af Torben Skjødts film. En enkelt single kom ligeledes til verden under navnet Pold/Ørva (sammen med Henning Pold).
År 2000 blev brugt på at spille koncerter som fjerdemand (på klaver) med Stig Møller, Peter Ingemann og Ken Gudman. Den "virkelige" verden blev der også tid til, i skikkelse af fem år med salg og rådgivning i Musikhuset Aage Jensen (nu 4Sound). Efter nogle års plagen opstod en gunstig mulighed for gendanne det ellers nok så hedengangne partyfunkband Buzstop, som Ørva ikke var en del af dengang, men de manglede en keyboardspiller til version 2.0.
Som komponist og producer i eget studie produceres der i dag et hav af backingtracks til kunder. Der er ligeledes et kompositorisk samarbejde med Bjarne Thannings gendannede Blast 2.0. En reunion-koncert med Christianshavner-funkbandet City Kids (med Nadia Stein) ligger i skrivende stund i nær fremtid. Ørva er derudover aktiv som bassist i forskellige sammenhænge. Der bliver også brugt en del tid på undervisning i klaver, bas og guitar - og nye projekter er hele tiden på bedding - nye vinklinger og muligheder; senest et storstilet setup på Nemoland med Peter A.G., Annisette, Povl Dissing, MC Einar, Rasmus Nøhr, Kira Skov, Steen Jørgensen, Wafande, Kaka og mange andre.
 
Martin Skov Jørgensen Martin Skov Jørgensen
Martin er bedre kendt under sit produceralias ‘Martin Melancolia’. Siden 2007 har han været primus motor bag det uafhængige pladeselskab og musikalske kollektiv Echo Out Cph, der primært bevæger sig inden for Hiphop/Rap genren og opskure afarter af denne.
I den forbindelse har Martin produceret og komponeret et utal af numre for kunstnerne på Echo Out Cph som f.eks. M-Cnatet, Dialekten og Tudsegammelt. 
Martin har desuden leveret produktioner og remix til navne som Mund De Carlo, Per V og Khal Allan. 
Uden for den urbane Hiphop verden har Martin leveret lydbilleder og toner til bl.a. Kristina Renée, Naja Rosa Koppel og kunsteren Smike Käszner. 
I øjeblikket er Martin ved at ligge sidste hånd på et omfangsrigt værk i samarbejde med rapperen Trepac, hvor de sammen går under navnet Torden & Lynild.
 
Jon Pold Jon Pold
Bassist, sanger, arrangør og komponist, der er aktiv inden for Prog-rock, soul/funk og pop musik. Arbejder nu på udgivelse af soloalbum i 2016.
Instrumenter: Sang, Elbas, kontrabas, Chapman Stick og synthbas.
 
 

Velkommen til vores nye medlemmer!