DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / april 2019

Velkommen til DPAs nyeste medlemmer: Rumle Langdal, Karsten Dahlgaard, Uffe Lorenzen, Simon Hermansen, Carsten Sherpa Eliasen, Tilde Vinther Olsen, Rasmus Søegren, Kevin Bergmann-Johansen, Julius Ace

Mød et af de nye medlemmer her:
Frederikke Bohr er sangerinde, sangskriver og frontfigur i sit eget projekt i eget navn, og hendes debut EP på seks sange udkom i 2018. Hun skriver sange med stærk inspiration fra Soul, R&B, Funk og Jazz og er altid dybtengageret i sine sange på scenen, hvilket resulterer i intense optrædener, hvor publikum drages af hendes autenticitet, ærlighed og passion for musikken. Frederikke Bohr er en karismatisk sangerinde, som står alene i front, hvor hun skaber et åbent og sårbart univers, båret af sin unikke og stærke stemme.

 

I 2015 blev hun færdiguddannet fra Rytmisk Musikonservatorium i København, og i 2012-13 var hun på Berklee College of Music i Boston for at studere. Mens hun var i Boston kom hun med i konkurrencen om at vinde titlen som månedens vinder af the Massachusetts Solo Artist Awards, præsenteret af det amerikanske booking bureau Bridging the Music. Hun optrådte med sine egne sange og vandt både konkurrencen og publikums hjerter. De sidste mange år har Frederikke spillet København og omegn tynd med sit band, og hun planlægger pt. en promo-tour i resten af landet, hvor hun glæder sig til. For mere info om Frederikke Bohr:

https://open.spotify.com/artist/5PODZ7YUuPNIY6iz3KWawr
http://www.frederikkebohr.com
http://www.facebook.com/FrederikkeBohrMusic
http://www.instagram.com/FrederikkeBohrMusic
http://www.soundcloud.com/frederikkebohr
Youtube: https://bit.ly/2uifRCt