DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / april 2018

Velkommen til DPA's nyeste medlemmer: Sada Vidoo Vidoo, Mark Chemnitz-Laustsen, Jonas Hellerstedt, Christa Wolf, Villads Tyrrestrup Øster, Tine Vingaard, Emmelie de Forest, Mikkel Cox, Billie Koppen og Lærke Marquard som du kan møde her.
Lærke Marquard


Lærke Marquard

...er trods sine kun 16 år, allerede en erfaren sangskriver, sanger og performer. Som 13-årig udgav hun albummet ”Lærke” i samarbejde med SONY Music. Herefter fulgte en singleudgivelse og i 2017 Ep’en ”Utrolig”. 
Den unge sangerinde er også kendt for sine mange sjove musikvideoer på YouTube, der i dag er set mere end 24 millioner gange.
Lærke har de sidste 3 år turet landet rundt og holdt mere end 50 årlige koncerter, hvor begejstrede børn har skrålet med på de kendte hits ”Vi skal ikke være kærester”, ”Bad Boy” og ”Hvirvelvind” mfl. 
Det seneste år har Lærke brugt alt sin tid på at udvikle sin musikalitet på fuldtids musikskolen Frontsession i Århus. Samtidig har hun skrevet et væld af nye sange, der ligesom hun selv er blevet ældre nu også henvender sig til et ældre publikum og nu er på engelsk. 
I den kommende tid skal sangene færdigindspilles, og så er der forhåbentlig snart en ny udgivelse klar.

Velkommen til Lærke og alle vores andre nye medlemmer!