DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / April '17

Der er kommet flere medlemmer til i løbet af den sidste måned - velkommen til: Per Mølgaard Jørgensen, Jens Damsgård Kristiansen, Mette Møller, Caroline Ravn Andersen, Lars Freisig, Troels Skjærbæk og Kenneth Nefling.
Caroline Ravn

Mød et par af de nye medlemmer her:
 
Caroline Ravn Caroline Ravn
Caroline Ravn er sanger og sangskriver på 21 år og er netop flyttet til København, hvor hun arbejder i sit pop-projekt under eget navn. Projektet tager udgangspunkt i Carolines spidskompetencer i ekstraordinær følsomhed og de historiefortællende tekster. Musikken er mest at finde på live-scenerne og har da også en del koncerter bag sig, men efterhånden er interessen for produktion steget, og der er også nye ting på vej.
Caroline er netop nu i Boston, hvor hun som gæsteartist i en studio class på Berklee College of Music, indspiller sin sang 'Morning Takes It All' med grammy-vindende producer George Massenburg, der er kendt for sit arbejde med bl.a. Earth, Wind & Fire, Billy Joel, James Taylor og Toto. Efter Boston går turen videre til New York, hvor Carolines netværk også er spirende, og begge byer indgår i fremtidsplanerne. 
 
Per Mølgaard Jørgensen Per Mølgaard Jørgensen
Trommeslager og medkomponist i:
The Blue Van, 1996 - 
Dør nr. 13, 2015 - 
Har lige udgivet debut EP, 'Krigere uden Vaaben'.
The Mayflower Pussyfarm, 2012 -
Country/beat/folk-gruppe, som udgiver sit debut album om lidt.
 
 
Velkommen til alle nye medlemmer i DPA!