DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / september '13

I september har DPA fået en række nye medlemmer. Mød vores nye medlemmer her: Snorre Kirk, Annette Vollmer Heick, Heidi Gellert Andersen, Steen Krarup Jensen og Christoffer Stjerne.
Heidi Gellert Andersen
Snorre Kirk Snorre Kirk
Jazztrommeslageren og komponisten Snorre Kirk har været en aktiv artist på den skandinaviske jazzscene de seneste mange år, med artister som Mads la Cour, Magnus Hjorth, Stephen Riley, Kristin Korb, Jacob Karlzon, Sidsel Storm og Fredrik Kronkvist. I 2011 trådte han for alvor i karakter som komponist og orkesterleder med debutalbummet Blues Modernism, der blev mødt med store anmelderroser, to DMA-nomineringer, samt JazzSpecial-Prisen for årets danske jazzudgivelse i 2012.
Se mere på www.snorrekirk.com
 
Annette Vollmer Heick Annette Heick
Der står TV-vært, skuespiller, journalist og sanger på visitkortet, men spørger man Annette selv, hvad der vejer tungest, så er der ingen tvivl. For Annette er musikken det, der kommer i første række. Også selvom hun indrømmer, at det er benhårdt arbejde, når man selv skriver, udgiver og i øvrigt kører sin egen booking. Annette har udgivet 2 albums på eget forlag, "Right Time" og "Grænseløs", som udkom sidste år. Siden er det blevet til to singler, "Medaase for kaffe" med Martin Brygmann og "Du ligner mig", en single, som er lige på trapperne, og som hun har indsunget med sin far, der i mange år har spurgt, hvorfor i alverden hun ikke for længst havde meldt sig ind i DPA. Annette og Keld barsler i øvrigt med et stort musikalsk show i Århus Musikhus her i efteråret. Et show - skrevet og produceret af Annette - som næste år skal turnere land og rige tyndt.
 

Heidi Gellert Andersen Heidi Gellert
Er sanger, sangskriver, poet og skuespiller. Hun har skrevet, sunget og lavet musik i forskellige sammenhænge on and of i mange år. Bl. a. var hun medlem af ”The Harlem Gospel Choir” (NYC) og optrådte med dem to gange på ”Good Morning Amerika”.   I december 2003 modtog Heidi ”The Diamond Halo Award” fra The Southern California Motion Picture Council. Og I 2004 og 2006 fik hun Honorable Mentions i den internationale sangskriver konkurrencen ”Song of The Year”. Udover at skrive egen musik, co-writer Heidi også med andre kunstnere, bl.a  sangen ”Boom Boom” (Myles West) udgivet i 2010. Andre samarbejder med amerikanske sanger/sangskrivere vil blive udgivet i den nærmeste fremtid. Efter flere år i USA, vendte Heidi hjem for at udgive singlerne ”A Boy I Like” i 2011 og ”On A Sunday” i 2012 under navnet ”Songs of Luna”.  Begge blev spillet på P4. Udgivelsen af  pladen ”Given Life” er lige på trapperne.
Se mere på: www.heidigellert.com

Steen Krarup Jensen Steen Krarup Jensen
Er tekstforfatter. Revy, musikforestillinger og danske sange fylder en del. Men han skriver til alle genrer fra opera over fædrelandssange og ballader til rock og rap. Fra satiriske viser over lovesongs til vrøvlevers. "You name it. Så hvis du har en melodi i overskud eller problemer med en tekst, så bare kom med den."
er repræsenteret i en del danske sangbøger og var forfatter til vindersangen i Spil Dansk Dagens konkurrence i 2007. Har gennem årene leveret til mange revyer og forestillinger, startende med en vaudeville til Aarhus Festuge i 1989 og senest et par tekster til forestillingen "HMS Pinafore - Det hele sejler", som har premiere den 19. september, 2013.

Christoffer Stjerne Christoffer Stjerne
Er sanger, sangskriver og producer. Arbejder med folk som Brian Rice, Christian Brøns og Emilie (Voice 2012 vinder). Christoffer Stjerne arbejder også tæt med Good Songs Publishing, og havde i 2011 en sang med i det danske Melodi Grand Prix. I 2012 producerede og mixede Christoffer albums og EP'er for Juno Bell (album, pop/rock/folk), Keema (Album, Pop/Metal) og Louise Lula (EP - elektro pop). Til dagligt fungerer jeg også som sanger, guitarist og sangskriver i det danske rock band The Army. Vi udsender snart vores anden single og regner med et debutalbum i starten af 2014.

Velkommen til DPA!

Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.