DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer i DPA / februar '14

DPA har fået en række nye medlemmer - mød dem her: Barbara Bouitumelo Ærsøe Moleko, Mikkel Reumert Damgaard, Metta Kim Carter, Anders Lyhne og Nicolej Brink.
 
Barbara Bouitumelo Ærsøe Moleko  
Sangskriver, komponist og sangerinde, der er opvokset i Sydafrika og Danmark.
Barbara skriver for tiden dansk soulmusik og har udgivet albummet ’Lykken Er …’. Hun har desuden optrådt ved Sportsgalla 2013, MGP 2013, Danmarks Landsindsamling, Steppeulvene og turneret med L.O.C. - ligesom hun har været nomineret til 'Årets Håb' ved Steppeulven.
 
 
Mikkel Reumert Damgaard 

Keyboardspiller og kapelmester for Mads Langer og Love Shop. Han har produceret og skrevet sange til Love Shops 'Frelsens Hær' & 'Skandinavisk Lyst', produceret en del af Mads Langers 'Behold' album, Henrik Halls 'Solo' & 'Chok, Suk og Koma' - og er pt. ved at indspille det kommende Electric Lady Lab album. Siden '97 har Mikkel turneret og indspillet med bl.a. Sanne Salomonsen, Caroline Henderson, Jens Unmack og Laid Back. Mikkel er desuden uddannet på Musicians Institute i Hollywood, hvor han vandt prisen som outstanding keyboard player of the year.

Metta Kim Carter 
Soloartist og bandleder, der gennem en årrække har optrådt i både ind og -udland. Metta har via sit arbejde i kampen mod racisme og undertrykkelse senest spillet en række koncerter ved foredragsholder og fotograf Jacob Holdts shows rundt i landet. Metta er også kendt fra 'Metta Carter sings Jimi Hendrix' fra Det Kongelige Danske Kunst Akademi. Med sine dansk/koreanske/ amerikanske rødder er Metta et multikreativt hjertemenneske, som har modtaget Kultur Ministeriets støtte samt priser for sit pioneer arbejde inden for fotografi, illustration, musik og bogudgivelser.

Anders Lyhne 
Anders Lyhne er sangskriver, sanger og pianist. I foråret 2011 dannede han sit band 'Lyhne and the Mojo Machine', som startede med at rejse til New Orleans på inspirationstur - med indlagte gigs i legendariske Bourbon Street.
Siden har han spillet et utal af koncerter i Danmark, på festivaler og spillesteder og kom sidste år med live cd'en 'Lyhne and the Mojo Machine - live'. Lyhne fungerer også som sangskriver på 'Godnatsange.dk'. 

Nicolej Brink 
Nicolej har siden han albumdebuterede tilbage i 1996 skrevet sange til både sig selv og andre, leveret underlægningsmusik til tv, jingles m.m.
Siden 2010 har han hovedsageligt beskæftiget sig med børnemusik, hvor det indtil nu er blevet til to albums og tre musicals.
Gennem sit arbejde med børnemusik udarbejder Nicolej også materiale til undervisningsbrug i indskolingen.

Velkommen til DPA!

Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.