DPA

For komponister og tekstforfattere

Ansøgning / Ophold i L.A.

FORMULAREN ER ÅBEN

Løbende ansøgningsfrist
Ansøgningsformularen er dog lukket fra 15. jun til 1. aug / fra 15. dec til 5. jan / ferie- & helligdage (hvor DPA er lukket)

Puljen kan søges som medlem af Koda.
Ansøgninger skal altid foregå via Koda medlemsnummer og med e-mail på det medlem af Koda, der ansøger.


Læs mere om ansøgning her:

 • Sørg for at have orienteret dig i retningslinjerne for ansøgning af ophold i L.A. inden du starter på ansøgningen. Læs retningslinjerne her

 • Ansøgninger om støtte i DPA skal altid foregå via Koda medlemsnummer og med e-mail på det medlem af Koda, der ansøger. 
  Den e-mail, du ansøger med, er den kopien af ansøgningen kommer til samt den måde, hvorpå du vil blive kontaktet, når der er svar på din ansøgning.

 • Den eneste måde at ansøge er via ansøgningsformularen her på siden, der altid er åben med undtagelse af flg. perioder: fra 15. jun til 1. aug / fra 15. dec til 5. jan / ferie- & helligdage (hvor DPA er lukket) 

 • Du kan ikke gemme ansøgningen undervejs, så det er en god idé at tjekke ansøgningsformularens felter, inden du går i gang med at udfylde formularen. 

 • Undersøg altid som det første, om den periode du har tænkt dig at ansøge er ledig i kalenderen her på siden. 

 • Upload/lydfiler: Upload dine filer som det første for at sikre, at de kan uploades - inden du udfylder hele formularen. Vedhæft altid materiale, så udvalget kan få en fornemmelse af din musik/tekst. Skal du over og arbejde på et specifikt projekt, vedhæfter du materiale på det, som du søger støtte til.
  Alle lydfiler og vedhæftede filer slettes efter, at ansøgningen er færdigbehandlet.

 • Upload relevant dokumentation på at opholdet er vigtigt for dit arbejde. Et eksempel på dokumentation til upload kan være et screenshot af en mailkorrespondance eller en facebooktråd, hvor du laver en aftale med en kollega i L.A. Upload billedet som pdf. eller microsoft word dokument. 

 • Flere ansøgere:
  Ansøgninger om støtte/ophold kan kun sendes af ét medlem af Koda, som også er den person, der beskattes af et evt. tildelt legat. Ønsker man at dele legatet op mellem sig, sender man en ansøgning af sted hver og anfører de andre, der også søger samme ophold.

 • Sørg for at alle felter markeret med *er udfyldt, inden du trykker send. 

 • Vi modtager ikke rettelser til ansøgningen efter, at den er afsendt. Finder du ud af, at der er store mangler ved din ansøgning, skal du kontakte DPA og få din ansøgning annulleret, hvorefter du kan sende en ny. 

 • Vær opmærksom på, at ansøgningen ikke er gået igennem, før du modtager en kopi af ansøgningen pr. mail. Har du ikke modtaget en kopi af din ansøgning på mail inden for 10 minutter, så kontakt DPA for at sikre dig, at ansøgningen er gået igennem. 

 • Der kan forventes svar på ansøgningen inden for 3 uger. 

 • Du er altid velkommen til at kontakte DPA’s kontor, hvis du har spørgsmål til L.A. puljen eller ansøgning.

Se ledige perioder du kan søge her:

Jeg søger om ophold i perioden

Du kan søge i de ledige perioder kalenderen ovenfor viser - og du kan søge ophold et år frem fra dags dato.

Får du tildelt et ophold har du huset fra kl. 15.00 på ankomstdagen og skal forlade huset kl. 12.00 på afrejsedagen.

Da puljen har løbende ansøgningsfrist, kan en periode der har været ledig mens du søgte, godt blive optaget inden din ansøgning er færdigbehandlet.

1. prioritet
Du kan max søge 10 dages ophold - eksempel: 5. juli - 15. juli
2. prioritet
Du kan max søge 10 dages ophold - eksempel: 5. juli - 15. juli
3. prioritet
Du kan max søge 10 dages ophold - eksempel: 5. juli - 15. juli
Ansøgninger om støtte i DPA skal altid foregå via Koda medlemsnummer på det medlem af Koda, der ansøger.
Ansøgninger om støtte i DPA skal altid foregå med e-mail på det medlem af Koda, der ansøger.
Kort beskrivelse af dit virke som sangskriver/komponist/producer/tekstforfatter. Angiv evt. dine top 5-projekter. Maks. 1000 tegn.
 • at oplysninger knyttet til mit Koda-medlemsnummer vedr. ansøgninger til de kulturelle midler indgår i løbende Koda-intern statistik over fordelingen af de kulturelle midler. Statistikken vil blive offentliggjort i anonymiseret form
 • at Koda og Kodas foreninger må offentliggøre mit navn og ansøgningsformål, hvis jeg får positivt tilsagn på min ansøgning
 • at Koda og Kodas foreninger må udveksle min ansøgning for at sikre, at ansøgningen behandles bedst muligt og ikke behandles dobbelt

Vedhæft altid lyd/tekst for det projekt/den rejse, du søger støtte til. Har du ikke noget konkret at vedhæfte ift. denne ansøgning (fx hvis du søger støtte til at rejse ud til møder), skal du uploade noget af dit nyeste materiale, så udvalget kan få en fornemmelse af din musik/tekst generelt. Alle lydfiler og vedhæftede filer slettes, når ansøgningen er færdigbehandlet.

Du kan uploade 1 fil her (Mp3, PDF, Word, Excel). Max 20 MB.
Du kan uploade 1 fil her (Mp3, PDF, Word, Excel). Max 20 MB.
Du kan uploade 1 fil her (Mp3, PDF, Word, Excel). Max 20 MB.
Angiv dit seneste legat modtaget via Koda, DPA, DJBFA, DKF eller DMFF (kulturelle midler). Beskriv anvendelsen af legatet og det, der kom ud af støtten.

Søger du/vil du søge støtte til rejsen/opholdet via en anden pulje under de kulturelle midler? Dvs. gennem DJBFA, DKF eller DMFF?

Anfør en ansøger pr. linje. Skriv: Navn / Koda medlemsnummer / Hvor der søges støtte (DPA, DJBFA, DKF, DMFF)
Maks. 100 tegn.
Formål, indhold, møder & tidsplan skal fremgå af projektbeskrivelsen - hvorfor er det netop i L.A. du skal være? Max 1500 tegn.
Skriv både danske samarbejdspartnere på projektet/rejsen og dem, du skal arbejde med i L.A.


Udgifter

Indtægter

Øvrige indtægter

I indtægter medregnes ikke live-honorarer, Koda-vederlag eller forventet DPA-støtte.

Maks. 500 tegn.
Du kan uploade 1 fil her (PDF, Word). Max 20 MB.

Det kan godt tage lidt tid, inden ansøgningen går igennem - tryk derfor ikke på SEND flere gange.

Vær opmærksom på, at ansøgningen ikke er gået igennem, før du modtager en kopi af ansøgningen pr. mail. Har du ikke modtaget en kopi af din ansøgning på mail inden for 10 minutter, så kontakt DPA for at sikre dig, at ansøgningen er gået igennem.