DPA

For komponister og tekstforfattere

Andrea

DPA's ansøgningsfrister

19. januar 2017
Find ansøgningsfrister på DPA's legatpuljer, arbejdsophold og andre tilbud her. Uddelingen af støtte til sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere er muliggjort af Kodas kulturelle midler og kan søges som medlem af Koda.

DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der skaber musik inden for det populære og kommercielle felt. DPA's legater er muliggjort af Kodas kulturelle midler og kan søges som medlem af Koda.

DPA's næste ansøgningsfrister:

1. juni 2017, kl. 12.00 / Projekt-, rejse- og kursuslegater
Ansøgningsformularerne er åbne fra den 1. maj.
Læs mere om de forskellige legatpuljer her

1. juni 2017, kl. 12.00 / Ophold i Bargemon (kun for DPA medlemmer)
Ansøgningsformularen åbner den 1. maj.
Læs mere om ophold i Bargemon her

Akut eksportpuljen
Der er ingen ansøgningsfrist på denne type af ansøgning.
Puljen er dog lukket i visse perioder.
Mere om akut eksportpuljen her

Arbejdsophold i London og London
Der er ingen ansøgningsfrist på ansøgninger om ophold i London og L.A. 
Puljerne er dog lukkede i visse perioder.
Mere om London opholdMere om L.A. ophold

Juridisk rådgivning
Som medlem af Koda har du adgang til juridisk rådgivning via foreningerne DKF, DJBFA og DPA. Jurakontoret kan rådgive dig i forbindelse med ophavsret, rettigheder, kreditering og forlagskontrakter. 
Se hvordan vores jurakontor kan hjælpe dig

___________________________________________________________________________________________________________________________

Er du ikke medlem af DPA endnu?
Arbejder du professionelt som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter inden for det populære og kommercielle musikområde? Så bliv del af et professionelt netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik. Bliv medlem af DPA her.

Er du sangskriver på vej, men har ikke tjent Koda nok endnu? Vil du have et netværk og sparring på din karriere som musikskaber? Ansøg om at blive vækstlagsmedlem i DPA.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Søg støtte til projekter i dansk musikliv
Organisationer og enkeltpersoner, der gerne vil søge om støtte til et projekt, der gavner dansk tekst og musik kan sende en ansøgning til DPA. Det kan fx være støtte til projekter som musikpriser, writing camps, musikfestivaler etc.
Ansøgningen vil blive behandlet af DPA's bestyrelse på næstkommende bestyrelsesmøde.
Send din ansøgning her